Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze website, neem dan aub contact op via mon.van.schoor@moncom.be

Deze website is nieuw en wij zijn dan ook benieuwd wat u er van vindt. Alle opmerkingen en/of suggesties om de website te verbeteren zijn welkom !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

 1. Mon, vooreerst een voorspoedig 2024 met diepgaande en bemoedigende samenkomsten WvL.
  Wij komen samen bij iemand thuis. Ik wil echter geen gebruik maken van het plaatselijk wifi netwerk omwille van privacy.
  Is het mogelijk om de video op mijn PC te downloaden zodat ik hem ter plaatse kan laten zien op groter scherm?
  Ik denk dat het nu alleen via streaming kan ?

  Alvast bedankt voor de moeite.

  1. Hallo Mathieu,
   Bedankt voor de wensen die natuurlijk wederkerig zijn.
   Om te antwoorde op je vraag:
   1. De video van het Woord van Leven kan je alleen streamen. Hem anders beschikbaar stellen zou privacy- en copyrightproblemen veroorzaken en dat gaan we dus niet doen.
   2. Aansluiten op een wifi netwerk van een privépersoon of gekende organisatie is meestal geen risico voor de privacy, maar kan een veiligheidsrisico vormen. Dat laatste los je op door ervoor te zorgen dat je computer een degelijke antivirus app heeft.
   3. Het is ook niet de bedoeling om alleen de video te promoten, maar de hele website zodat opgemerkt wordt dat er een versie van het Woord van Leven is voor alle leeftijden.
   Wanneer je de video ter plaatse op groot scherm wil tonen is de gemakkelijkste oplossing: de eigen TV van de gastheer of gastvrouw gebruiken. Sinds jaren zijn de smart tv’s uitgerust met een webbrowser. Dat zijn dan niet het gekende Google Chrome, Microsoft Explorer of Edge, maar een webbrowser van de tv-bouwer zelf. Kijk daar eens even naar en ga in die webbrowser gewoon naar http://www.woord-van-leven.be , kies de video en zet de videospeler onderaan recht op maximum grootte, geluid nog bijregelen en dat is het.
   Ik geef toe, het zal de eerste keer even zoeken zijn en afhangen hoe goed de gastheer/gastvrouw zijn/haar eigen TV kent, maar het resultaat is het beetje zoeken waard.
   Succes!
   Mon

 2. Mon, deze website is een prachtig iets. ik neem alles door van zodra ik het in mjn mailbox krijg.
  Een vraagje: ‘zou het Woord al kunnen vermeld worden als we de mail openen? vb in de blauwe wolken die ook de link van de website weergeven? (ik moest eventjes zoeken naar het Woord.)
  Kan je in ‘het onderwerp’ ook telkens de maand vermelden? Dit is makkelijk omdat ik de mails opsla in een aparte map.
  Morgen hebben we samenkomst om WvL van december te verdiepen.
  Nog twee fijne adventsweken en een zeer zalig Kerstgebeuren.
  Dank voor zoveel moeite.
  Christine Vanaken