Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze website, neem dan aub contact op via mon.van.schoor@moncom.be

Deze website is nieuw en wij zijn dan ook benieuwd wat u er van vindt. Alle opmerkingen en/of suggesties om de website te verbeteren zijn welkom !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

 1. Mon, deze website is een prachtig iets. ik neem alles door van zodra ik het in mjn mailbox krijg.
  Een vraagje: ‘zou het Woord al kunnen vermeld worden als we de mail openen? vb in de blauwe wolken die ook de link van de website weergeven? (ik moest eventjes zoeken naar het Woord.)
  Kan je in ‘het onderwerp’ ook telkens de maand vermelden? Dit is makkelijk omdat ik de mails opsla in een aparte map.
  Morgen hebben we samenkomst om WvL van december te verdiepen.
  Nog twee fijne adventsweken en een zeer zalig Kerstgebeuren.
  Dank voor zoveel moeite.
  Christine Vanaken

  1. Dag Christine,
   Normaal wordt de maand steeds weergegeven in de “onderwerp” lijn van de mail. De laatste keer was ik echter zo moe dat ik de naam van het mailsjabloon ben vergeten te veranderen in de naam van de maand. Volgende keer beter.
   Naar het einde van dit jaar wil ik met enkele mensen spreken om te weten te komen of er suggesties zijn om de website te verbeteren. Ik neem jouw vraag hierbij mee in die bevraging.
   Dank je voor je reactie!

 2. Hallo Mon, heel fijn hoe je dit voorleest. Ik zit een beetje te tekenen tijdens het voorlezen. Op de envelop waarin mij het woord van leven werd gestuurd. Dit leg ik straks voor mij als we systeemtherapie hebben met ons gezin. Dank

 3. Prachtig gedaan, vraagt voor meer en ik had me dan ook graag geabonneerd op ,,Woord van Leven “, wat kost een abonnement. Groetjes en Gods zegen Eddy (off. Edmond)

  1. Dag Eddy,
   Klik gewoon op Mons’ seintje, de grote blauwe rechthoek op de beginpagina en volg de instructies. Het gaat niet over een echt abonnement want deze website is gratis en er zijn geen verborgen pagina’s die alleen voor abonnees zijn. Echter vragen veel mensen om een seintje te ontvangen wanneer de nieuwe versie er is. Als je je dus abonneert, abonneer je je eigenlijk op de ontvangst van dat seintje dat je per e-mail ontvangt.
   Mon