Ja, ik ben op zoek naar medewerkers.

Om een vlotte productie van de Vlaamse video voor kinderen (Gen4) wat te stroomlijnen, zoek ik naar iemand die de teksten op een expressieve en vertellende manier kan voorlezen. Eigenlijk zoek ik een jonge stem van iemand die gewoon is om met jonge kinderen om te gaan.

Maak je geen zorgen over de techniek! Je kan de opname simpelweg doen met je smartphone of tablet, gewoon bij je thuis. ik stuur je graag een kleine handleiding waarin uitgelegd wordt hoe je de opname kan maken. Je kan me dan een proefopname toesturen ter evaluatie.

Wil jij je inzetten voor deze digitale versies van het Woord van Leven, neem dan contact op via mail naar  webmaster@woord-van-leven.be

Mon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *