Ik ben Mon en dit is de start van deze nieuwe website, helemaal en exclusief gewijd aan het “Woord van Leven”.

Op deze website vind je verschillende digitale versies van het Woord van Leven. Dit Woord van Leven is niet alleen een stukje motivatie, maar in de eerste plaats een woord om over na te denken. Om de verspreiding ervan te verbeteren hebben we besloten er een aparte website aan te wijden. Dat betekent niet dat dit een hele grote website wordt. We tonen telkens het Woord van Leven van de lopende maand en die van de maand voordien. Dit om te voldoen aan de idee dat we in het “nu” moeten leven en niet in het verleden.

Op deze pagina kan je ook je reacties en commentaar achterlaten. We vragen je om je naam en mailadres op te geven om te kunnen reageren. Je mailadres zal niet gepubliceerd worden. Gelieve hierover ons privacy beleid na te lezen.

We lezen graag je eerste reacties en eventuele opmerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Dit is een zeer goed initiatief. Proficiat en dank daarvoor. Als ledemaat van Christus kunnen we niet anders dan zijn liefde zichtbaar te laten worden in onze wereld en daarom kan er niet genoeg verkondigd worden dat Gods rijk komende is voor allen die Hem willen aanvaarden.
    Daarom is jullie verkondiging zo belangrijk.